Menu

Minder zoeken en klikken in Synergy

Gepubliceerd op 11 december 2023

De Real producten zijn ontstaan uit ervaringen van eindgebruikers en consultants met Exact Synergy. Door de toevoeging van Real-HRM, Real-CRM of de Real-Toolbox wordt Exact Synergy als logischer en vooral veel gebruiksvriendelijker ervaren.
Het feit dat dat een gebruiker minder hoeft te zoeken en te klikken, heeft een zeer positief effect op de gebruikerservaring. Het idee is dat, afhankelijk van je functie en taken, je direct te zien krijgt, wat je nodig hebt.
Zo wil je als je naar een relatiekaart gaat direct zien wat voor jou van belang is. Dat kan dus afhankelijk zijn van je functie binnen de organisatie. Je hoeft niet te zoeken en dus te klikken, de voor jou relevante informatie staat direct in je scherm.
Daarnaast kunnen er met Real-Advanced-Search zoekschermen gemaakt worden. Met die zoekschermen zoek je in de gegevens die bij jouw functie of bij jouw proces hoort. Dat klinkt logisch en dat moet het ook zijn.

Op onze website hebben we heel veel voorbeelden staan kijk hiervoor bij de tips en trucs, bij het nieuws of op de rest van de website.

Delen: