Menu

Real-Advanced-Search

Perfecte aanvulling voor Exact Synergy

Real-Advanced-Search

Met Real-Advanced-Search zoek je sneller en eenvoudiger en vind je ook nog eens vollediger.
Maak zelf Advanced-Search schermen met eigen queries, velden, tabellen en zelfs, op een veilige manier, met andere databases. Gebruikers zullen veel sneller snappen hoe ze moeten zoeken en ook nog eens vinden wat ze nodig hebben.

Binnen Exact Synergy beschikt een gebruiker over de mogelijkheid om via een zoekscherm uitgebreide routines op te starten voor het zoeken in bijvoorbeeld relaties, documenten en verzoeken. Je krijgt hierbij als uitkomst vaak een uitgebreide lijst met overeenkomstige resultaten....terwijl je eigenlijk juist minder informatie wenst en niet de hele database doorzocht wordt.

Meer informatie met voorbeelden (klik hier)

Voordelen

  • Maak je eigen advanced-search schermen;
  • Gelijk aan default advanced-search scherm van Synergy;
  • Stel zelf de queries samen;
  • Bepaal zelf de kolommen waarop je wil zoeken of filteren;
  • Onbeperkte entiteiten en velden;
  • Exportfunctie naar Excel;
  • Voeg zelf hyperlinks toe per kolom;
  • Definieer zelf de rechten op basis van rol of op basis van beveiligingsniveau;

Lees meer


Vind wat je nodig hebt.
Veel Exact Synergy  gebruikers verdwijnen in de hoeveelheid gegevens waar ze niets mee hoeven en kunnen. Door die gegevens je eigen informatie vinden is dan ook niet niet eenvoudig, als het je al lukt. Maakt het de gebruiker eenvoudig! Een van de krachtige mogelijkheden van Real-Advanced Search is juist het beperken van de informatie! Tevens is het mogelijk om specifieke zoekschermen te maken voor bijvoorbeeld alleen de “verkoopkans verzoeken” of de “de klachten verzoeken”.

Werk met je eigen zoekschermen
Ga met de eindgebruiker om tafel zitten en vraag waarop deze wil zoeken en wat hij dan wil vinden. Maak hier eenmalig een (SQL)query, selecteer de kolommen die terug moeten komen. Bepaal waar en hoe er gezocht moet worden en geef de hyperlinks aan de kolommen.

Gecombineerd zoeken of vinden met meerdere entiteiten.
Zo ben je niet gebonden aan één entiteit, zoals werkstroom (verzoek) of medewerker. Je kunt deze allemaal combineren. Alle tabellen en views die binnen synergy in de database aanwezig zijn, zijn op deze manier te raadplegen en eenvoudig te exporteren.

Exporteren naar Excel
De standaard exportfunctie naar Excel is in Real-Advanced-Search geïntegreerd.

Ook andere databases zoals Exact Globe
In combinatie met Real-Connector is het ook mogelijk om op een veilige manier buiten de Synergy database te zoeken. Denk hierbij aan Exact Globe, maar ook aan andere databases.

Minder