Menu

Real-Sections

Perfecte aanvulling voor Exact Synergy

Real-Sections

Met Real-Sections maakt u van Exact Synergy een informatiesysteem in plaats van een data-verstop-systeem.

In Exact Synergy en Exact Globe zit veel data verstopt die best lastig te traceren is. Met Real-Sections kunt u zelf lijsten en grafieken maken op bijvoorbeeld de relatie-, project-, medewerkers- en veel andere -kaarten in Exact Synergy.

Zo kunt u op de relatiekaart van de desbetreffende relatie de openstaande posten, de lopende verzoeken, de lopende contracten en welke andere informatie dan ook direct inzichtelijk maken voor u en uw medewerkers. Hierbij kan rekening worden gehouden met de rol en het beveiligingsniveau van de medewerker.

De lijsten zijn ook te gebruiken in verzoeken en workspaces. De lijsten worden binnen Exact Synergy gemaakt met behulp van een query. Doordat de huidige relatie, project, medewerker enzovoort als parameter aangegeven worden, krijgt u de relevante informatie op hun kaart.

Voordelen

 • Lijsten en grafieken direct op de relatie-, project-, medewerkerskaarten;
 • Werkt ook met verzoeken en workspaces;
 • Standaard look-and-feel van Exact Synergy;
 • Alle informatie uit Exact Globe, Synergy, maar ook uit andere systemen;
 • Hyperlinks naar de juiste kaart;
 • Zelf te definiëren knoppen boven alle lijsten.

Toepasbaar

Met behulp van Real-Sections kunt u vrijwel alle informatie en op diverse plekken in Exact Synergy plaatsen. Alle relevante informatie van uw relaties direct inzichtelijk op de medewerkerskaart, zonder te hoeven doorklikken.  Real-Sections is beschikbaar op:

 1. Verzoeken
 2. Workspaces
 3. Relaties
 4. Contactpersonen
 5. Verkoopkansen
 6. Projecten
 7. Medewerkers

Databronnen Real-Sections

Uit Exact Globe en Exact Synergy, maar ook uit andere bronnen kunt u data ophalen om deze direct te plaatsen op diverse kaarten binnen Synergy. Zo worden de secties veel gebruikt binnen Workspaces, de startpagina’s voor de diverse processen. In het scherm hier ziet u de secties. Ook op de medewerkerskaarten en in de taken (requests) wordt er handig gebruik gemaakt van de secties.

Real-Sections is als losse add-on verkrijgbaar voor Exact Synergy en is standaard geïntegreerd in Real-HRM en Real-CRM.

Meer informatie?

Wilt u een stap maken in Exact Synergy met Real-Sections? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ook in een online webinar in iets minder dan 25 minuten zien hoe u klantgericht ondernemen met Exact Synergy en Real-Sections vorm kan geven.