Menu

Recruiting

De HRM aanvulling voor Exact Synergy

Real-HRM Recruiting

Het hele traject van indiensttreding draait om mensen en samenwerken. Slimme automatisering helpt u hier uitstekend bij.

Binnen het proces van vacature aanvraag, publicatie, sollicitaties, beoordelingen, gesprekken, contracten en de eerste dag is afstemming belangrijk. Real-HRM Recruiting pakt dit hele traject dat draait om mensen en samenwerken volledig voor u op. Een externe vacature site kan onderdeel zijn van uw instroomproces.

Wanneer we met werving en selectie binnen het systeem de basis goed vastleggen, ontstaat er ruimte op de HR-afdeling die zich dan meer kan toeleggen op de inhoud. Daarmee krijgt u HR op een hoger plan.

 

 

Voordelen

  • Betere afstemming;
  • Significante tijdsbesparing;
  • Kortere doorlooptijd;
  • Professionele uitstraling;
  • Als add-on en als module verkrijgbaar.

Betere afstemming

Door verbeterde procesinrichting vind er intern en extern betere afstemming plaats. Dit levert direct voordelen op die bij efficiënt werken horen. Tijdwinst, betere communicatie en duidelijke rolverdelingen.Binnen het proces van vacature aanvraag, publicatie, sollicitaties, beoordelingen, gesprekken, contracten en de eerste dag is afstemming belangrijk. Met Real-HRM Recruiting zijn deze stappen doordacht en beschreven. Dit zorgt voor betere afstemming en onderlinge communicatie.

Significante tijdsbesparing

De handeling die te automatiseren zijn, worden uit handen genomen van de HR-medewerker. Denk aan geautomatiseerde maar wel persoonlijke reacties op afgewezen sollicitanten en hulp bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten. Het levert direct vermindering van taken en daarmee tijdsbesparing op.

Kortere doorlooptijd

Door de efficiënte aanpak van de processen en deels geautomatiseerde procedures worden de trajecten sneller uitgevoerd en dus korter. Heel prettig voor werkgever, HR afdeling en potentiële werknemer.

Professionele uitstraling

Bij het instroomproces heeft u te maken met contact met veel mensen die uw bedrijf in beginsel een warm hart toedragen. Zij willen graag bij u aan de slag. Met Real-HRM Recruitment zorgt u ervoor dat deze mensen uw bedrijf zien op een professionele partij die correct handelt bij werving van medewerkers.

Als add-on en als module verkrijgbaar

Real-HRM Recruitment is zowel een losse module die u kunt gebruiken naast Exact Synergy als een add-on op uw Real-HRM pakket.

Meer informatie?

Wilt u een stap maken in werving en selectie met Real-HRM Recruiting? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ook in een online webinar in iets minder dan 25 minuten zien hoe het instroomproces met Real-HRM Recruiting kan worden vormgegeven.

Op de hoogte blijven?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.