Menu

Real-Portal-Builder voor portals en mobile apps

Met de Real-Portal-Builder maak je op een eenvoudige manier een portal of een mobile-app. Of het nu gaat om medewerkers, klanten, leveranciers, vrijwilligers of andere personen waar je mee wilt communiceren, met Real-Portal-Builder maak je de geschikte oplossing. Dit alles beheerd en direct gekoppeld aan je Exact-Synergy omgeving. Hierdoor krijg je nog meer interactie met je relaties.

De Real-Portal-Builder zorgt ervoor dat je portals en mobile-apps eenvoudig bouwt, beheert en gebruikt. En dat allemaal samen met Exact Synergy.

Gebruikers hebben geen licentie nodig; je sluit een abonnement op de Real-Portal-Builder voor je organisatie. Voor de eindgebruikers heb je daarna geen aanvullende licenties nodig, hiermee is de schaalbaarheid verzekerd.

Meer details en voorbeelden zie hieronder.

Voordelen

  • Professionele portals en mobile-apps;
  • Eigen huisstijl, moderne look and feel;
  • Eenvoudig te bouwen, geen code benodigd;
  • Laagdrempelig voor gebruikers;
  • Onderhoud en content in eigen beheer;
  • Integratie met andere applicaties is mogelijk;
  • Schaalbaarheid, geen gebruikerslicenties nodig;
  • Minimale onderhoudskosten.

Lees meer

Professionele portals en mobile-apps; mobile apps, maar ook portals zijn niet meer weg te denken in ons dagelijks leven en zijn tegenwoordig onmisbaar voor een professionele en eigentijdse organisatie. Het brengt de interactie met jouw doelgroepen, zoals medewerkers, klanten en andere relaties naar een hoger en meer individueel niveau

Eigen huisstijl, moderne look and feel; de portal is ontwikkeld op basis van Metro 4, de nieuwste designtaal van Microsoft. Hiermee bent je verzekerd van een moderne look and feel. Door te werken met kleuren en logo's kan vrijwel altijd jouw huisstijl benaderd worden. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact op met ons.

Eenvoudig bouwen, geen code benodigd; kennis van html of programmeercode is niet benodigd om de portal te maken en te beheren. Het beheer vind geheel plaats binnen Exact Synergy en met kennis van SQL maakt je snel je eigen lijsten. Synergy consultants en / of applicatiebeheerders kunnen eenvoudig hun eigen portaal of app creëren.”

Laagdrempelig voor gebruikers; Exact Synergy, maar ook andere systemen zijn voor eindgebruikers soms lastig te doorgronden. Door de Real-Tools, zoals de Portal Builder, in te zetten kan het gebruik van Exact Synergy sterk worden vereenvoudigd en verbeterd. Zie Real-Toolbox voor onze andere Real-Tools

Onderhoud en content in eigen beheer;;
De content en de aansturing vindt plaats vanuit de Synergy-omgeving. Dit kunnen de Synergy-gebruikers zelf.

Integratie met andere applicaties mogelijk;
Als je informatie uit andere applicaties wilt betrekken bij de portal dan is dat in veel gevallen mogelijk. Content uit Exact Globe behoort hierbij ook tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op of dat ook geldt voor een applicatie die jij er graag bij wilt betrekken.

Minimale onderhoudskosten.
Omdat u voor de gebruikers geen licentie benodigd heeft en omdat u content zelf beheerd zijn de onderhoudskosten minimaal.

Minder