Menu

Real-CRM

Grip op uw klanten en uw CRM-proces

Met Real-CRM is Exact Synergy een krachtige CRM-oplossing

Real-CRM zorgt voor meer en beter inzicht in alles wat met uw relaties te maken heeft. U heeft direct inzicht op de relatie of contactpersoonkaart in wat er speelt bij uw klanten. Wilt u nog meer rendement, dan worden de verkoopkansen en ook de salestechnieken ondersteund.

Met Real-CRM wordt het commerciële proces van uw organisatie ondersteunt en uitgebouwd. De klantinformatie zit vaak goed verstopt in alle data die u verzamelt. Afhankelijk van uw functie binnen het bedrijf of uw verantwoordelijkheid over een aantal klanten of leveranciers, heeft u specifieke informatiebehoefte.

Met Real-CRM bent u in staat om de informatie in Exact Synergy aan te passen aan de specifieke behoefte. Real-CRM verbetert uw commerciële proces en zet uw relaties centraal in Exact Synergy. Real-CRM heeft handige en unieke CRM-functionaliteiten voor uw ERP platform Exact Synergy.

Voordelen

  • Uitbreiding op Exact Synergy;
  • Eén bronbestand voor inzicht in uw relaties en contactpersonen;
  • Korte implementatietijd;
  • Beter grip op uw relaties;
  • Meer marge;
  • Altijd en overal.

Grip

Met Real-CRM maakt u het verkoopproces in Exact Synergy eenvoudig en overzichtelijk.  Meer focus op de interessante leads en prospects. Een CRM gestuurde organisatie weet op welke klanten en prospects men zich moet richten. Met een goede CRM-oplossing is de conversie van lead naar opdracht ook nog eens vele malen hoger. Met Real-CRM kunt u sneller reageren en makkelijk offertes opstellen en versturen. De verkoopkansen zorgen ook voor een betere grip.

Real-CRM en de pipeline

Groei

Real-CRM maakt relatiebeheer, accountmanagement en goed georganiseerde acquisitie met Exact Synergy mogelijk. Met Real-CRM wordt de groei door het commerciële proces in zijn geheel verbeterd. Alle onderdelen in Exact Synergy worden samengevoegd tot één geheel. Real-CRM is onmisbaar in iedere organisatie met klanten, leden of welke relaties dan ook. De sterke functionaliteiten van Real-CRM verbeteren de samenwerking tussen de diverse medewerkers op welke laag dan ook, met als resultaat een hoger rendement voor uw gehele organisatie.

Real-CRM in cirkel

Inzicht

Met Power BI, Qlikview of de Real-Sections krijgt u met Real-CRM in Exact Synergy alle mogelijkheid om zelf dashboards en rapportages toe te voegen. Deze tools zijn interactieve en zeer gebruiksvriendelijke online oplossingen voor oogstrelende dashboards en rapportages die zowel op PC, tablet en mobiele telefoon te raadplegen zijn.

Real-CRM in visual

"Real-CRM, Real-HRM en de Real-Tools maken onze organisatie nog effectiever en efficiënter."

Ran Siderius | CFO van KMM Groep, Mac3 Park en Pitteloo Capital | Bedrijf: KMM Groep

Op de hoogte blijven?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.