Menu

CRM scan

Start met een CRM scan in uw organisatie

CRM scan

In 1 muisklik al uw salesactiviteiten en salesresultaten in beeld?
Bekend hoeveel verkoopkansen er verloren gaan?
Verkoopmedewerkers besteden weinig tijd aan administratieve taken?

Nee? Start dan met de CRM scan.

Bij de CRM scan wordt gestart met het definiëren van de doelstellingen en wat daarvoor benodigd. Wat dient u met u klanten te doen om zoveel mogelijk rendement te behalen? Met dit doel als stip op de horizon ontwikkelt u een CRM-visie, waarna u concrete doelstellingen vastlegt, u bepaalt waar uw CRM-systeem aan moet voldoen en u uw processen inricht . Vervolgens bepaalt u de route om helder in kaart te brengen hoe u uw doel gaat bereiken.

Met de CRM scan van A-Real-Solution legt u de basis voor een succesvolle implementatie van CRM-visie, -strategie, -methode en -systeem. Gezamenlijk bepaald u de CRM-visie, ambitie, doelen en wordt de roadmap opgesteld. Hiermee begrijpt de organisatie de meerwaarde van kan hier direct naar handelen. Het resultaat is dan meetbaar in een hoger rendement op uw commerciële processen.

Meer informatie of een afspraak inplannen? Het maakt niet uit of u met CRM aan de slag wilt, naar een nieuw CRM-systeem op zoekt bent of uw bestaande CRM-software actiever in wilt zetten. En als u Synergy al als uw CRM systeem gebruikt is onze scan eigenlijk een must. In alle gevallen gaan wij graag het gesprek aan.

Antwoord op de volgende vragen:

  • Wat zijn de CRM uitdagingen en knelpunten?
  • Waar liggen de kansen en wat zijn de bedreigingen?
  • Waaraan moet een CRM-systeem voldoen volgens de gebruiker?
  • Waarover is overeenstemming en waarover verschillen de meningen?
  • De inventarisatie wordt gedaan op basis van een gestandaardiseerde checklist waarmee snel en efficiënt gewerkt wordt.

Meer informatie?

Wilt u echt een stap maken in CRM? Neem contact met ons op voor meer een scan via info@arealsolution.nl.  Bel gerust 0570 798 900.