Menu

Flexibele werkroosters

De HRM aanvulling voor Exact Synergy

Real-HRM Flexibele werkroosters

Flexibele roosters zijn niet meer weg te denken, Real-HRM Flexibele roosters maakt dit ook mogelijk in Exact Synergy. Het fte percentage, verlofrecht, planning of de agenda van een medewerker moeten allemaal aangepast worden bij het aanmaken of wijzigen van roosters van een medewerker. De module Flexibele Roosters van Real-HRM maakt de roosterfunctionaliteit samen met bovengenoemde consequenties integraal onderdeel van de HR-processen.

Wanneer u medewerkers heeft die niet elke week via hetzelfde schema werken dan biedt deze add-on u de mogelijkheid om een flexibel werkrooster vast te leggen . Het systeem werkt alle gevolgen automatisch bij. Dit is standaard niet mogelijk in Exact Synergy.

Voordelen

  • Niet in Exact Synergy uit te voeren door een medewerker;
  • Uitbreiding roosterfunctionaliteit;
  • Eenvoudig flexibel rooster aanmaken;
  • Automatische wijziging van het verlofrecht;
  • Agenda en planning van de medewerkers automatisch bijgewerkt;
  • Eenvoudig flexibel rooster aanmaken.

Real-HRM Flexibele roosters werkt automatisch de fte op de medewerkerskaart bij, dat resulteert in een automatische wijziging van het verlofrecht.

Daarnaast berekent Real-HRM hoeveel uren een medewerker werkt en zet dat in de agenda en planning van de medewerker.Deze handelingen handmatig uitvoeren in Exact Synergy is vrijwel niet handmatig uit te voeren. Maar met de module Real-HRM Flexibele roosters hoeft het alleen maar het rooster in het verzoek worden ingevuld en opgevolgd; Real-HRM doet de rest.

Meer informatie?

Wilt u aan de slag met flexibele roosters? Neemt u gerust contact met ons op. We laten u graag zien hoe het werken met flexibele roosters in Real-HRM werkt.

Documentatie

Factsheet Real-HRM

Op de hoogte blijven?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.