Menu

Declaraties

Tijdig en zorgvuldig uw verplichtingen vervullen.

Declaraties

Declaraties zijn vaak een omslachtig proces, maar dat hoeft niet. Het proces begint het indienen door een medewerker en eindigt veelal bij de uitbetaling.
Hier tussen zitten controles en het juist opnemen van de kosten in de (projecten) administratie. Maar uw medewerkers willen maar één ding, tijdig en volledig uitbetaald worden. Met Real-HRM is dat geen probleem meer.

Tijdsbesparing op de HR afdeling

Ondanks dat declaraties niet direct een HR taak is, wordt deze afdeling er wel vaak bij betrokken. Met Real-HRM hoeft dat niet meer. De HR-afdeling kan overzicht houden in (achterstallige) taken van managers of de financiële afdeling.

Tijdsbesparing voor de financiële afdeling

Na het indienen door de medewerker en het goedkeuren door de manager(s) komen de declaraties bij de financiële afdeling. Door de controles in het voortraject hoeft deze alleen nog maar te controleren of de BTW en de rubricering van de boeking goed is.

Flexibiliteit in inrichting van de declaratieverzoeken

In sommige gevallen wordt dit traject tussen de medewerker en de manager geplaatst, ook dat is mogelijk met Real-HRM. Indien u met Exact Globe werkt komen de declaraties als sluitstuk daar terecht om uitbetaald te worden. Maar er is nog zoveel meer aan te passen zodat het altijd wel aan uw specifieke wensen kan voldoen.

Kilometervergoeding

Met Real-HRM voert u ook uw kilometerdeclaraties in. Het systeem is in staat om zelf de afstand te bepalen tussen twee adressen.

Snelle betaling aan medewerkers

Omdat de processen flexibel zijn in te richten en inzichtelijk zijn, hoeft het declaratieproces niet veel tijd te kosten. Voordeel voor u als werkgever en voordeel voor medewerker die graag zijn geld terug betaald wil zien.

Voordelen

  • Tijdsbesparing voor de HR afdeling;
  • Tijdsbesparing voor de financiële afdeling;
  • Snelle betaling aan medewerkers;
  • Flexibiliteit in inrichting van de declaratieverzoeken;
  • Automatische koppeling met Exact Globe.

Meer weten?

Wilt u aan de slag met deze HR functie? Neem gerust contact op voor bijvoorbeeld een adviesgesprek, volg een van onze webinars of blijf op de hoogte.