Menu

Dienstverlening

Ieder traject is uniek

Ieder traject is uniek

Uw organisatie goed laten werken met software is een vak apart. Dit vak beheersen de experts van A-Real Solution. Elke vraag is uniek en verdient dan ook een unieke aanpak. Meestal is het een mix van onze diensten.

Eigenlijk begint alles met het kennismakingsproces. In goed overleg wordt er bekeken welke aanpak past bij uw situatie. Soms volstaat een afspraak met een consultant, maar het kan ook voorkomen dat we een projectteam formeren en eerst een vooronderzoek gaan doen. De aanpak wordt in samenspraak met u gekozen en kan bestaan uit verschillende fases en diensten.

(pre) sales

Bij A-Real-Solution is de verkoopfase ook een dienst. De stappen die hier worden gezet, bepalen namelijk voor een groot deel het succes van uw investering. Eigenlijk begint alles met het kennismakingsproces. Dit wordt door de verantwoordelijke consultant of door onze ervaren salesmedewerker gedaan. Goed luisteren naar hoe u de toekomst van uw organisatie ziet en dan samen kijken hoe A-Real-Solution hierin een rol kan spelen. Dat is hoe wij werken.

Afhankelijk van het vraagstuk kan er een offerte gemaakt worden. Mocht dit niet voldoende zijn dan kan er ook gekozen worden voor een demonstratie, deze kan op uw situatie aangepast worden met voor u herkenbare gegevens. Een vooronderzoek behoort in deze fase ook tot de mogelijkheden.


Vooronderzoek

Een vooronderzoek is dé ideale manier om risico’s te minimaliseren, een prettige manier traject op te starten en tijdswinst te behalen.

Onze ervaring en pragmatische aanpak zorgen voor een goede afstemming met u als klant. U kent uw organisatie beter dan wij. Maar onze medewerkers kennen veel (vergelijkbare) processen. Het is goed om tijdens het vooronderzoek te beoordelen welke prioriteit uw behoeften en wensen hebben. Door de intensieve samenwerking tijdens het vooronderzoek kan een plan worden gemaakt waarin ook de risico’s benoemd worden.

Tijdens het vooronderzoek vindt een goede afstemming plaats tussen u en onze medewerkers. Naast de prioriteiten wordt ook de capaciteitsbelasting bij uw organisatie en die van onze medewerkers inzichtelijk. Dit alles leidt uiteindelijk tot tijdswinst.


Engage Proces Workshop

Om bedrijfsprocessen in kaart brengen, analyseren en verbeteren, werken we met u samen tijdens de Engage Proces Workshop. Dit is een slim en praktisch hulpmiddel voor het beter begrijpen, verbeteren en delen van processen.


Projectmanagement

"Niet altijd nodig, maar achteraf vaker gewenst dan gebruikt", is kort samengevat hoe tegen projectmanagement wordt aangekeken. Maar het implementeren van software vereist een projectmatige aanpak. Onze ervaring heeft ons geleerd dat een goede projectmatige aanpak de kans tot het succesvol implementeren maximaliseert.

Terwijl het projectteam haar werk doet, bewaakt de projectleider de kwaliteit, de voortgang en de kosten van het project. Onze projectmanagers hebben inhoudelijk kennis van de materie, waardoor ze goed kunnen sturen. Onze projectmanagers zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de activiteiten die in afstemming zijn vastgelegd in het projectplan. Zij zorgen ervoor dat de afgesproken producten binnen tijd en budget worden opgeleverd.


Implementatie

Onze ervaren consultants adviseren tijdens de implementatie over de optimale inrichting van uw processen en systemen. De veranderingen bij een implementatie kunnen een behoorlijke impact hebben op de organisatie en haar medewerkers.


Support en onderhoud

Software is belangrijk voor uw bedrijfsprocessen. A-Real-Solution beseft dat als geen ander. U mag daarom van ons de maximale ondersteuning verwachten op uw investering. Heeft u vragen of problemen, dan staan wij voor u klaar.


Trainen en opleidingen

Een belangrijk onderdeel van elke implementatie is het zorgen voor de juiste kennis bij uw medewerkers. Want u en uw medewerkers moeten natuurlijk goed met de programmatuur en de oplossingen kunnen werken.

A-Real Solution verzorgt meerdere trainingen en opleidingen. Dit kan een algemene training zijn waarbij met een groep gebruikers de stof wordt doorgenomen. We kunnen ook een op-maat-opleiding verzorgen waarbij we meer aandacht kunnen besteden aan de bedrijfsspecifieke situatie. In veel gevallen is een instructie on the job de meest effectieve manier om opgeleid te worden. Dat gebeurt bij u op kantoor, met uw eigen gegevens, op uw eigen tempo.


Softwareontwikkeling 

Standaard software heeft soms wat ondersteuning nodig om net dat te kunnen doen wat u ervan mag verwachten. Met die gedachte werden Real-HRM en Real-CRM ontwikkeld door A-Real Solution. En met deze kennis kunnen wij rekening houden met uw wensen en eisen. We maken daarbij gebruik van de laatste programmeertechnieken en scrum en werken voornamelijk in de Microsoft .NET ontwikkelomgeving.


Hosting / Cloud

Al onze software oplossingen worden ook aangeboden in de cloud en kunnen aan elkaar gekoppeld worden. Zo wordt er een cloudomgeving op maat gecreëerd. Huidige softwarelicenties kunnen ingebracht worden, zodat u geen extra kosten heeft.


Consultancy

A-Real-Solution consultants bieden consultancy rondom uiteenlopende software oplossingen. Vanzelfsprekend beschikken wij over de benodigde functionele en technische kennis, zodat u maximale rendement op uw investering in software en consultancy krijgt. De business consultants begeleiden u en uw team bij alle stappen in het proces van de implementatie tot en met de nazorg van de geleverde software.


Op de hoogte blijven?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag verder

Meer weten over Exact, add-ons of andere oplossingen? Wilt u een adviesgesprek of een online demo? Neem gerust contact op.