Menu

Self Service

Ik regel het zelf wanneer ik wil!

Medewerkers regelen hun HR zaken

Veel zaken kunnen geregeld worden tussen medewerker en manager. Bij sommige zaken is het dan ook efficiënter als de HR-afdeling er niet tussen zit.

Het gebruiksvriendelijke medewerkersportaal

Snel en eenvoudig toegang tot hun gegevens is met het Real-HRM medewerkersportaal mogelijk voor alle medewerkers. Het indienen van verlof, declaraties maar ook alle andere denkbare verzoeken is mogelijk met het medewerkersportaal van Real-HRM. De managers, maar ook medewerkers kunnen de verzoeken goedkeuren of natuurlijk ook afkeuren. De HR-afdeling komt hoeft hier nog maar nauwelijks aan te pas te en kan vooral coördineren.

Veel HR-zaken kunnen vanaf nu geregeld worden de medewerkers en managers zelf.

24/7 toegang toe je eigen gegevens

De apps en onze portals zijn uitermate geschikt voor mobiele apparaten en daardoor kan informatie onafhankelijk van tijd en plaats worden benaderd.

Een functioneel managersportaal

Ook de managers willen snel en eenvoudig toegang tot hun taken en de voor hen gewenste informatie. Real-HRM heeft voor een de managers een managersportaal met een duidelijke structuur waardoor gebruikers gemakkelijk hun weg weten vinden binnen HRM.

Loonstroken

De loonstroken worden in Real-HRM vastgelegd en zij dan ook altijd en overal door de medewerkers zelf te benaderen.

Veelgestelde vragen bekijken

Antwoorden op veelgestelde vragen kunnen in Real-HRM worden opgenomen zodat de medewerkers die zelf kunnen op zoeken. Denk hierbij aan bedrijfsregelingen, CAO, uitleg van de loonstroken of wat u ook maar wilt. Dit draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van uw bedrijf en de zelfredzaamheid van uw medewerkers.

Voordelen

  • 24/7 eigen zaken regelen
  • Verlof
  • Declaraties
  • Verzuim (indien gewenst)
  • Loonstroken
  • Veelgestelde vragen
  • Eenvoudig uitbreidbaar

Meer weten?

Wilt u aan de slag met deze HR functie? Neem gerust contact op voor bijvoorbeeld een adviesgesprek of blijf op de hoogte.