Menu

Signaleringen

Wat kan automatiseren betekenen?

Automatische signaleringen

Komt u er ook wel eens te laat achter dat u een deadline gemist hebt? En kost het u tijd om in de gaten te houden wanneer bijvoorbeeld contracten verlopen?

Met Real-HRM kunt u ieder gewenst proces bewaken. Medewerkers krijgen taken als ze er verplichtingen zijn. Deze taken komen op de diverse overzichten van de medewerkers, zo kan een medewerker zien welke tijd deze wanneer moet doen, maar zijn er ook taken per proces. Zodat alle taken rondom bijvoorbeeld verzuim efficiënt uitgevoerd kunnen worden.

HR processen worden bewaakt en geborgd

Bij het naderen van einddata van contracten of proeftijden geeft Real-HRM een taak. Ook kan Real-HRM informeren over jubilea of verjaardagen.

Hoe weet ik wat ik moet doen?

Om te kijken wat u moet doen kijkt u in Real-HRM of Exact Synergy. Maar de taken kunnen ook naar u gestuurd worden via WhatsApp of SMS naar uw mobiele telefoon, een e-mail, een weblink op uw website of een taak in uw to-do lijst. Real-HRM signaleringen zorgt ervoor dat u de controle heeft over uw processen.

Voordelen

  • Automatische bewaking en borging;
  • Signaleringen zijn taken;
  • Automatische takenlijsten per medewerker;
  • Automatische takenlijsten per proces;
  • Automatische takenlijsten zelf op te stellen;
  • Alarm via SMS, Whatsapp, Mail enz.

Meer weten?

Wilt u aan de slag met deze HR functie? Neem gerust contact op voor bijvoorbeeld een adviesgesprek, volg een van onze webinars of blijf op de hoogte.