Menu

Softwareontwikkeling

Softwareontwikkeling

Specialist in maatwerkoplossingen.

A-Real Solution is gespecialiseerd in het (op maat) ontwikkelen van software ter verbetering van bedrijfsprocessen.

Rekening houdend met uw wensen en eisen passen wij de software desgewenst aan. We maken daarbij gebruik van de laatste programmeertechnieken en scrum en werken voornamelijk in de Microsoft .NET ontwikkelomgeving.

Scrum

Scrum is een techniek waarbij in korte sprints producten worden opgeleverd. Bij Scrum is volop ruimte voor verbetering tijdens het proces. Deze verbeterpunten en feedback komen vooral van de eindgebruiker. Het proces bestaat uit vier stappen met een aantal belangrijke rollen.

backlog
De product owner vertegenwoordigt de belangen van de klant. De product owner speelt ook een belangrijke rol in het opstellen van de backlog, zo sluit het resultaat zo veel mogelijk aan bij de wensen van de klant.
printplanning
In de sprintplanning wordt bepaald welke items uit de backlog allemaal gedaan kunnen worden in de komen sprint. De hoeveelheid werk wordt bepaald aan de hand van punten waarbij een bepaalde taak als referentie dient. Door dit puntensysteem en de regelmaat waarmee de sprintplanning plaats vindt, kan het team uiteindelijk vrij nauwkeurig bepalen hoeveel punten zij in elke sprint kunnen doen.
sprint
Tijdens de sprint werkt het team aan alle items die afgesproken zijn. Dagelijks wordt er een stand-up gehouden.
demo
Aan het einde van de sprint wordt het resultaat getoond en wordt bepaald welke verbeteringen er mogelijk zijn in de volgende sprint.

Al deze verschillende elementen van Scrum dragen bij aan het slim omgaan met kennis in een organisatie.