Menu

Salaris

Wat kan automatiseren betekenen?

Salarisadministratie

Uw salarisadministratie hoort op orde te zijn. Uw medewerkers verwachten hun salaris op tijd te ontvangen. Gebaseerd op een loonstrook die klopt.

Met de salaris software van Exact kunt u de salarissen zelf eenvoudig en snel verwerken. Real-HRM kent een integratie met de salarissoftware, waardoor u de gegevens slechts een keer hoeft vast te leggen.

Digitale loonstrook

De digitale loonstrook is altijd te raadplegen door de medewerker. In Real-HRM is de loonaangifte en aangifte aan derden eenvoudig uit te voeren. Ook de declaraties worden in Real-HRM zeer eenvoudig verwerkt.

Tijdbesparing voor de HR & salarisadministratie

Van het invoeren van periodieke mutaties, het versturen van de loonaangifte en het aanmaken van een betaalbestand - met E-Salaris voor Exact Globe administreert u het hele proces. U start snel met een nieuwe salarisadministratie.

Koppeling met de financiële- of salarisadministratie

Uw salarisverwerking is nauw verbonden met verlof en verzuim van uw medewerkers. Met E-Salaris voor Exact Globe legt u de verlofopbouw en -opname van uw medewerkers vast. Ook ziekte- en wachtdagen registreert u eenmalig en worden indien van toepassing doorberekend in het salaris. U kunt er zelf voor kiezen of u de verlof- en verzuimregistratie op de loonstrook laat zien aan uw medewerkers. Verder is uw salarisadministratie direct geïntegreerd in uw financiële administratie met de module E-Account. Na het verwerken van de salarissen hoeft u de loon- journaalposten niet meer in te voeren in uw memoriaaldagboek.

Loonaangifte en aangifte aan derden eenvoudig uit te voeren

Kies de cao die voor uw onderneming geldt. U houdt medewerker- en salarisgegevens bij in één dossier. U beschikt direct over de juiste pensioencomponenten en aangiften aan derden.

Voordelen

  • Digitale loonstroken altijd inzichtelijk
  • Tijdbesparing voor de HR & salarisadministratie
  • Koppeling met de financiële- of salarisadministratie
  • Loonaangifte en aangifte aan derden eenvoudig uit te voeren

Meer weten?

Wilt u aan de slag met deze HR functie? Neem gerust contact op voor bijvoorbeeld een adviesgesprek, volg een van onze webinars.

Op de hoogte blijven?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.