Menu

Real-Time-Keeper

Uren schrijven zonder rompslomp.

Real-Time-Keeper

Met Real-Time-Keeper kun je direct vanuit een taak je uren schrijven in een PSA-verzoek. Zonder al te veel poespas wordt er een PSA verzoek aangemaakt. En vooral als je vanuit één taak meerdere keren je werkzaamheden moet schrijven is Real-Time-Keeper onmisbaar.

Je bent bezig met een (langdurige) taak en moet daar (meerdere keren) je uren op schrijven. Vanuit je taak, met één muisklik, één of meer velden en OK en je uren staan geregistreerd. Geregistreerd op, onder meer, het juiste project, medewerker en juiste datum.

Voordelen

  • Schrijf uren op taken;
  • Snel;
  • Eenvoudig;
  • PSA doet de rest;

Lees meer


Binnen Exact Synergy zijn er twee belangrijke functies beschikbaar voor het uitvoeren van werkzaamheden:

  • Op basis van taken en verzoeken gaan medewerkers aan de slag om een activiteit uit te voeren
  • Met de PSA functionaliteit is het mogelijk uren te registreren en te factureren

Met Real-Time-Keeper is het mogelijk deze functies te koppelen. De medewerker kan snel en eenvoudig vanuit de opstaande taak de uren “schrijven” die nodig zijn om de in de taak vastgelegde werkzaamheden of het openstaande issue op te lossen.

Met een icoontje van een klokje boven in de header van de taak wordt zichtbaar gemaakt of een verzoektype in aanmerking komt voor de koppeling tussen activiteit en uren registratie.

Een verplichting hierbij is dat het veld “Project” is opgenomen in de verzoekdefinitie! Ook een veld “Artikel” is nodig voor het kunnen vermelden van de juiste uursoort. Op basis van deze 2 velden kan het systeem het tijdregistratie verzoek aanmaken.

Minder