Menu

Digitaal dossier

Makkelijker, sneller en ook nog eens goedkoper!

Digitaal dossier

Op de HR-afdeling worden talloze documenten gearchiveerd, goed weg gestopt in ordners, mail, kasten en gedeeltelijk digitaal. Vaak zijn ze moeilijk vindbaar en niet gestructureerd. Met Real-HRM zorgt u niet alleen dat de documenten op één plek bewaard worden, maar vooral dat ze ook makkelijke en snel vindbaar zijn.

Het digitale dossier van Real-HRM zorgt ervoor dat u eenvoudig alle documenten kunt beheren, inzien en delen. U zult ervaren dat dit veel tijd bespaart. Iedereen kan alle documenten zien waar die toegang toe heeft. Zo heeft u altijd en overal uw dossier ter beschikking.

Sneller uw documenten vinden

Op de medewerkerskaart vindt u alle belangrijke documenten voor de desbetreffende medewerker. En op de projectenkaart alle documenten van dat project. Het is ook mogelijk om in Real-HRM te zoeken op sleutelwoorden en op inhoud van bestanden.

Documenten worden automatisch aangemaakt in werkstromen

Vaak is een document een gevolg van een werkstroom. Dankzij de handig in te richten werkstromen bepaalt u langs wie uw documenten moeten voordat deze definitief worden goedgekeurd. Zo komen uw processen niet stil te liggen. Denk hierbij aan een arbeidscontract die door een opgesteld, gecontroleerd, verstuurd, ontvangen, ondertekend, verstuurd en gearchiveerd moet worden. Overigens kan dit proces tegenwoordig geheel digitaal via digitaal ondertekenen.

U bepaalt welke documenten ingezien mogen

Documenten zijn op meerder manieren te beveiligen zodat u tot in detail bepaalt wie welke documenten mag inzien en in hoeverre uw documentatie is beveiligd.

Altijd meest actuele documenten

In Real-HRM werkt u met versiebeheer binnen de documenten, zodat iedereen altijd beschikt over de meest actuele versie.

Voordelen

  • Digitaal archiveren kost minder tijd
  • Documenten worden sneller gevonden
  • Toegankelijkheid (24/7 en overal)
  • U kiest zelf uw beveiliging
  • Automatisch aangemaakte documenten staan al in dossier
  • Altijd meest actuele documenten

Meer weten?

Wilt u aan de slag met deze HR functie? Neem gerust contact op voor bijvoorbeeld een adviesgesprek of blijf op de hoogte.