Menu

Instroom

Eén kans voor een goede eerste indruk!

Instroom

De juiste kandidaat voor de functie is gevonden! Hoe zorgt u voor een soepele indiensttreding?

De eerste weken zijn van grote invloed op enthousiaste nieuwe medewerkers. Het Real-HRM instroomproces helpt u om een goede eerste indruk achter te laten.

De goede start

Een goede start motiveert nieuwe medewerkers enorm. Een soepel instroomproces helpt daarbij. Simpele zaken als de ondertekening van het arbeidscontract, de arbeidsvoorwaarden tot aan het uitgeven van de middelen bepalen het eerste gevoel dat de nieuwe medewerker met u heeft. Wanneer u alles goed regelt gaat uw nieuwe medewerker snel aan de slag en dit bespaart u ook nog eens tijd. 

Arbeidsovereenkomst aanmaken

Real-HRM genereert de arbeidsovereenkomst en koppelt deze aan de nieuwe medewerker inclusief de de overige arbeidsvoorwaarden. Met Real-Sign is het nu ook mogelijk om ook het ondertekenproces automatisch te laten verlopen.

Sollicitant wordt medewerker

Nadat ondertekening van de contracten heeft plaatsgevonden wordt de sollicitant automatisch een medewerker met een eigen medewerkerskaart, ook de historie uit het sollicitatie proces is hieraan gekoppeld.

Voordelen

 • Arbeidsovereenkomst aanmaken;
 • Personeelsdossier automatisch aanmaken;
 • Checklist instroom;
 • Medewerkers toegang tot portal.

Belangrijke bij instroom:

 • Aanstellingsbrief;
 • Arbeidsovereenkomst en arbeidsvoorwaarden;
 • Loonheffingskorting wel/niet toepassen;
 • Kopie paspoort/identiteitsbewijs;
 • Pensioenregeling;
 • Duidelijk plan voor de inwerkperiode;
 • Persoonlijke aandacht voor de nieuwe aanwinst;
 • Gegevens opnemen in personeelsbestand.

Automatisch aanmaken personeelsdossier

Al bij de sollicitatie start het aanmaken van de personeelsdossier, wanneer de sollicitant in dienst komt wordt er direct automatisch een medewerker gegeneerd. Alle brieven, aantekeningen staan goed beveiligd in het Real-HRM/Exact Synergy. Met een eigen rooster, verlofdagen en medewerkerskaart.

Checklist instroom

Vaak is het instroomproces het volgen van een goede checklist waardoor alles geregeld is zodra de medewerker start. Meerdere medewerkers moeten vaak iets regelen bij de instroom van een nieuwe medewerker en met de Real-HRM checklist heeft u een overzicht van de status van al deze teken. Real-HRM zorgt met de checklist instroom dat uw HR team geen enkel onderdeel in het instroomtraject overslaat.

Medewerkers toegang tot portal

Real-HRM biedt de medewerkers via een portal direct toegang tot specifieke onderdelen van het uw bedrijf. Via deze oplossing kunnen ze alle informatie over uw bedrijf, bijvoorbeeld HR-informatie die voor hun relevant is, makkelijk raadplegen en muteren. Hiermee automatiseert u een groot deel van de HR-administratie en bespaart u tijd en geld.

Meer informatie?

Wilt u aan de slag met uw instroomproces in Exact Synergy met Real-HRM? Neem contact met ons op. Wij laten u graag zien hoe u uw HR processen met Real-HRM kunt automatiseren.