Remote Support

Wij helpen u graag.

Remote Support

Remote support is online hulp door een ervaren A-Real-Solution medewerker. Op afstand is het uitstekend mogelijk om u goed te helpen. Onze support medewerkers leveren passende ondersteuning. Via een sessie kijken we met u mee op uw scherm of nemen we tijdelijk de controle van uw pc over.

Wij maken remote verbinding met uw systeem via AnyDesk. ​

Sla het bestand op, en nadat u op uitvoeren klikt, vragen wij u de ID en het wachtwoord te noemen.

Download AnyDesk

Let op: U dient voor het gebruikmaken van remote support te beschikken over een onderhoudsovereenkomst. Wilt u hier meer over weten neem dan contact met ons op.