Menu

Activium en A-Real-Solution; herpositionering

Gepubliceerd op 20 februari 2020

“Na zeventien jaar is het tijd om Activium te herpositioneren. Vandaar dat Activium per 2020 is gesplitst in twee nieuwe organisaties met bestaande mensen en middelen”, aldus Henk-Jan Wijnbergen oprichter en directeur van Activium B.V. Deze twee organisaties zijn A-Real-Solution en Activium. “Voor het merendeel van de Activium-klanten verandert er niets, want de dienstverlening van Activium blijft doordraaien zoals u gewend bent.”

A-Real-Solution, voor uw Real software

A-Real-Solution B.V. is per 2 maart 2020 de nieuwe (handels)naam van Activium B.V. Binnen A-Real-Solution zal de focus nog meer komen te liggen op de eigen software: Real-HRM, Real-CRM en de diverse Real-Tools.

De naamsverandering maakt onderdeel uit van een herpositionering van Activium.

De medewerkers die binnen Activium direct betrokken waren bij de Real-software, vormen de kern van A-Real-Solution. Zij zijn direct of indirect al jaren betrokken bij de gebruikers van de software.
A-Real-Solution is uitgebreid met een aantal medewerkers waarmee we onze ambitie waarmaken, namelijk “het laten aansluiten van de Exact Synergy software op de wensen van de eindgebruikers”.

“Naast onze bestaande medewerkers: Joris Hanssen, Bart Hanssen, Gerrit van Roekel, Dirk Fraanje en Henk-Jan Wijnbergen, is het team uitgebreid met Gemma Plieger, Stefan Schuring en Maarten Verwoerd. “Door de intensieve en al jarenlange samenwerking met Clearis uit Barneveld, kunnen we ons team uitbreiden en delen we met Clearis een aantal sterke punten. Daarnaast maken we gebruik van specialisten zoals op het vlak van MS PowerBI en Qlik Sense en QlikView in een flexibele schil”, aldus Henk-Jan Wijnbergen directeur van A-Real-Solution B.V.

“We zijn vanaf 1 januari al gestart met de voorbereidingen. Tot nu toe hebben we vooral positieve reacties gekregen. Bij een aantal organisatorische zaken moeten nog wel de puntjes op de i gezet worden, maar we zorgen ervoor dat onze klanten hier zo weinig mogelijk last van hebben. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met mij op:
Telefoonnummer: 0570-798909
E-mailadres: h.wijnbergen@arealsolution.nl.”
Voor wat betreft de wijzigingen in de communicatie vindt u hier meer informatie.

Activium, uw Exact partner voor complexe veranderingstrajecten rondom Exact

Voor het merendeel van de Activium-klanten verandert er niets, want ook het team van Activium blijft haar diensten en producten leveren aan haar Exact gebruikers. Stefan Nix, Otto Bos en Thomas Thalen, eigenaren van Efficon Groep, zijn al jaren betrokken bij de Activium organisatie. Zij hebben per 1 januari 2020 de naam Activium samen met een deel van de activiteiten overgenomen. “Niet alleen de naam en activiteiten, maar ook de organisatie achter die naam blijft voor die activiteiten grotendeels intact. Op dit moment bestaat het Activium team uit een 15-tal specialisten. Voor onze Exact klanten staan er in 2020 veel veranderingen op de planning. Meer focus op de onze klanten en de projecten die daar spelen, een verdere groei van het aantal specialisten en een verbeterde Exact-supportdesk. Eveneens organiseren we dit jaar opnieuw onze succesvolle Activium klantendag”, aldus Stefan Nix van de Efficon Groep.

Wanneer u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze accountmanagers Rob Haarsma of Mark Malipaard:
Telefoonnummer: 088-8787000
E-mailadres: r.haarsma@activium.nl of m.malipaard@activium.nl

Website: www.activium.nl

Delen: