Menu

Indexering contracten per 2021

Indexering contracten en consultancy per 2023

Gepubliceerd op 8 december 2022

Indexering contracten per 2023

We waarderen dat je gebruik maakt van de software van A-Real-Solution voor jouw organisatie. Zoals je weet zijn onze producten verweven en afhankelijk van Exact Synergy. Exact heeft aangekondigd haar contracten per 1 januari 2023 met 8,6% te verhogen en wij zullen deze indexering moeten volgen.

In de drie jaar die achter ons liggen hebben we steeds de tarieven voor consultancy gelijk kunnen houden, maar helaas ontkomen we daar nu niet aan door de stijgende kosten. We hebben de verhoging echter wel beperkt kunnen houden tot 4% en deze aanpassing wordt effectief per 1 januari 2023.

In 2022 hebben we ook weer veel verbeteringen en innovaties doorgevoerd om de gebruikservaring met Exact Synergy, Real-Toolbox, Real-HRM en Real-CRM te verbeteren. Real-Business-Flow is uitgebreid met veel nieuwe functies, hiermee krijgt RPA, Robotic Proccess Automation, nog meer mogelijkheden binnen Exact Synergy. Vanaf eind 2022 is de Bussiness-Flow functionaliteit ook toepasbaar in Exact Globe. Hiermee kunnen nu ook in Exact Globe op een gevalideerde manier processen worden ondersteund.

Met de introductie van de Real-Performance-Improver laten we Exact Synergy nu ook in veel gevallen veel sneller werken.
Door Real-Additional-Fields zijn de verzoeken nu ook met beveiligde velden uit te breiden, zodat je privacy gevoelig informatie ook veilig kunt opslaan in Synergy, de data worden namelijk ook versleuteld opgeslagen.

Daarnaast zijn er nog heel veel mooie verbeteringen doorgevoerd in Real-HRM en Real-CRM en de Real-Toolbox ontstaan.

Mocht je nog wensen hebben laat het ons dan weten.

Delen: