Menu

Indexering contracten per 2021

Indexering contracten per 2021

Gepubliceerd op 12 december 2020

Indexering contracten per 2021

Het is mooi dat je gebruik maakt van de software van A-Real-Solution voor jouw organisatie. Zoals je weet zijn onze producten verweven en afhankelijk van Exact Synergy. Exact heeft haar contracten per 1 januari 2021 met 4,9% verhoogd en wij zullen deze indexering moeten volgen.

In 2020 hebben we veel verbeteringen en innovaties doorgevoerd om de gebruikservaring met Exact Synergy, Real-HRM en Real-CRM te verbeteren. Denk hierbij aan Real-Business-Flow, de vervanger van de Workflow-Engine. Met Business-Flow wordt RPA, Robotic Proccess Automation, volledig binnen Exact Synergy geïntegreerd. Daarnaast is de stabiliteit met deze verandering sterk verbeterd. Door de ontwikkeling van Real-Additional-Fields zijn de verzoeken met veel velden uit te breiden. Met Real-Sign wordt digitaal ondertekenen volledig in Exact Synergy beheerd en is het in de processen in te passen. Daarnaast zijn er nog heel veel mooie verbeteringen doorgevoerd in Real-HRM en Real-CRM en is de Real-Toolbox ontstaan.

Maar uiteraard was 2020 ook het jaar waarin wij ons volledig op onze Real-Software zijn gaan focussen en daar de organisatie op aangepast hebben.

Voor 2021 staan er ook hele mooie ontwikkeling op stapel. Een kleine opsomming:

  • Vernieuwing van onze portals naar Real-Portalbuilder, met veel meer mogelijkheden en eenvoudiger beheer
  • Komst van de klanten- en dealerportal waarin je alle informatie, handleidingen en ontwikkelingen zult aantreffen
  • Real-Analytics maakt meters en grafieken mogelijk in Exact Synergy
  • Doorontwikkeling van Real-CRM
  • Beschikbaar maken van veel extra vrije velden op de relatiekaart, medewerkerskaart, projectkaart enz.. met Real-Additional Fields
  • Verder uitbreiden van functies binnen de Real-Business-Flow
  • Commerciële uitrol van de Real-Toolbox
  • Uiteraard verbetering van de andere bestaande producten met ook jouw wensen.

Dus mocht je nog wensen hebben laat het ons dan weten.

Delen: